PERSBRICHT

Amsterdam, 17 juli 2024. Het succes van een scale-up hangt sterk af van de kwaliteit van haar leiderschap. Daarom hebben ScaleUpNation en PMP Supervisor het matchingplatform www.scaleupboardmatching.com ontwikkeld. Het helpt scale-ups de juiste strategische kandidaten te vinden voor hun RvA of RvC om hun succes naar een hoger niveau te tillen.

Over het platform

Board Matching is meer dan een eenvoudige matchingservice: het is een platform dat bedrijven helpt bij het identificeren en selecteren van boardleden die aansluiten bij hun unieke behoeften en doelstellingen.

Het platform maakt gebruik van geavanceerde algoritmen en een uitgebreide database van kandidaten om een match te garanderen die ook echt past bij de wederzijdse behoeften.

"Daar gaat het in de praktijk namelijk vaak mis. Posities worden nog steeds veel op basis van 'ons kent ons' ingevuld, zonder goed te kijken wat er echt nodig is en wie het beste past. Terwijl er genoeg goede mensen zijn, je moet ze alleen weten te vinden. Vandaar dit platform", aldus Gerben van der Werf, oprichter PMP Supervisor.

Kenmerken en voordelen van het platform

  • Gepersonaliseerde matches: door gebruik te maken van gedetailleerde profielen en voorkeuren, biedt Board Matching gepersonaliseerde aanbevelingen die rekening houden met de specifieke eisen van elke scale-up.
  • Breed netwerk van experts: het platform beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren experts en nieuw talent met een bewezen staat van dienst in diverse sectoren, en specifiek opgeleid in de kunst van het opschalen van bedrijven.
  • Efficiënt en tijdbesparend: door het elimineren van langdurige zoekprocessen helpt Board Matching bedrijven om niet alleen snel en effectief, maar vooral de juiste kwaliteit van boardleden te vinden.

Oprichters en partners

Board Matching is een gezamenlijk initiatief van ScaleUpNation en PMP Supervisor. Het platform is opgericht door Menno van Dijk, een prominente leider in de scale-up community, en Gerben van der Werf, een ervaren ondernemer in toezicht en matching. Hun gezamenlijke expertise en visie hebben geleid tot dit platform.

Citaat van Menno van Dijk, ScaleUpNation CEO:

"Bij Board Matching begrijpen we dat het succes van een scale-up sterk afhangt van de kwaliteit van haar leiderschap. Ons platform is ontworpen om bedrijven te helpen de juiste strategische kandidaten te vinden die hen kunnen begeleiden naar duurzame groei.”

Toekomstvisie

Met de lancering van www.scaleupboardmatching.com streeft het team ernaar om dé plek te worden voor scale-ups om hun boardleden te vinden. Het platform zal voortdurend worden verbeterd en uitgebreid om aan de veranderende behoeften van bedrijven en boardleden te voldoen.

Einde persbericht

Voor meer informatie of persaanvragen, neem contact op met:

Nina Kotterik | COO ScaleUpNation

E: nina.kotterik@scaleupnation.com
M: +31 6 1841 7034

Over ScaleUpNation

ScaleUpNation is opgericht met als doel impact bedrijven te helpen opschalen en board members op te leiden zodat ze van waarde kunnen zijn voor scale-ups. ScaleUpNation brengt tientallen jaren ervaring mee, verspreid over meerdere sectoren, variërend van technologie tot sociale sector, en hebben gewerkt met zowel Fortune 500-bedrijven als jonge start-ups en scale-ups.

Over PMP Supervisor

PMP Supervisor is een toonaangevende autoriteit in het matchen van zowel commissarissen als raad van adviesleden. Ze gebruiken een unieke matchingmethode die technologie en persoonlijke expertise combineert om de best mogelijke matches te maken.