Gerben van der Werf

Directeur

Gerben van der Werf

“Door de werving van toezichthouders anders aan te pakken dan gebruikelijk, kun je prachtige matches maken. Ook van mensen die elkaar anders niet hadden gevonden. Daar word ik blij van. En daarbij maakt het mij niet uit of het om een grote multinational gaat of een kleine instelling: de kwaliteit van de match is waar het wat mij betreft om gaat.”

Hilde Duyx

Hoofd communicatie

Hilde Duyx

“Ik praat graag met commissarissen en toezichthouders, om te weten wat er speelt en omdat het gewoon leuke en slimme gesprekspartners zijn. Het is leuk om artikelen te schrijven en kennis te delen waar mensen echt iets aan hebben, met informatie die ze meteen in de praktijk kunnen toepassen. PMP geeft me de ruimte om dat te doen.”

Frans van der Storm

Profielexpert

Frans van der Storm

“Tijdens intakegesprekken kom je op een hele leuke en ontspannen manier met elkaar in contact, terwijl je een serieus gesprek voert. Ik verheug me echt op die gesprekken. Ik wil bereiken dat iemand na afloop tegen me zegt, ‘mijn profiel representeert echt wie ik ben en wat ik kan. Dit past bij mij.’ Dan hang ik tevreden op.”

Julia Zwarthoed

Digital Designer

Julia Zwarthoed

“Ik hou van ontwerpen, omdat ik graag creatief bezig ben en het leuk vindt om te experimenteren: met kleuren, foto’s en formats. Bij PMP krijg ik veel ruimte om dat te doen, in een fijne, open sfeer. Daarnaast vind ik de doelstellingen van PMP mooi: zorgen voor meer diversiteit binnen de wereld van het toezicht. Daar werk ik graag aan mee.”

Paul Boekholt

Lead Developer

Paul Boekholt

“Naar mijn mening moeten diversiteit en kwaliteit aan de top beginnen. Een platform als PMP is hierbij onmisbaar om een inclusievere boardroom en een open maatschappij te waarborgen. Het is enorm motiverend om hier samen met een bevlogen team een verschil in te maken!”

Zain Butt

Front-end developer

Zain Butt

“Ik volg de opleiding Communicatie en Multimedia Design in Amsterdam en werk daarnaast als Front-end developer bij PMP. Ik vind het leuk om websites te bouwen die gebruikersvriendelijk zijn en aansluiten bij de behoeften van de gebruiker. Het is fijn dat ik bij PMP mijn expertise verder kan uitbreiden, in een open en gezellig team.”

Marjolein de Jong

Marketing adviseur

Marjolein de Jong

“Growth marketing betekent dat je je beslissingen baseert op data. Maar juist omdat de doelgroep van PMP zo divers is – van de grote multinational tot aan de kleinere zorginstelling – vraagt het om meer: creativiteit, out of the box denken. Dat maakt het uitdagend en leuk om met PMP mee te denken.”

Ysbrand van der Werf

Ambassadeur

Ysbrand van der Werf

“Iedere organisatie verdient het beste toezicht. Dat is mijn motivatie om me voor PMP in te zetten. Bij ons zoek je – heel zuiver – op basis van kwaliteit, op wat bij je past. En niet op naam of op reputatie. Dat wordt zo gewaardeerd. Het is niet voor niets dat bedrijven steeds opnieuw bij ons terugkomen.”

Peter van der Velden

Raad van Advies

Peter van der Velden

“Ik vind het inspirerend om vanuit de Raad van Advies de founders en medewerkers van PMP met kennis en inzichten bij te staan. De door PMP zelf ontwikkelde selectie-methodiek helpt de juiste mensen, op een objectieve manier, op de juiste plek te krijgen. Ik denk dat deze werkwijze binnen afzienbare tijd voor de markt vanzelfsprekend zal zijn.”

Boudewijn Baud

Raad van Advies

Boudewijn Baud

“PMP heeft een innovatieve, objectieve en zeer concurrerende zoek- en selectiemethode om de meest geschikte toezichthouders te vinden. Ik vind het spannend en inspirerend om het bedrijf te helpen om een leidende marktpositie te verkrijgen."