Het PMP-team bestaat uit een mix van ervaring en jonge inzichten.

Gerben van der Werf

Directeur

Gerben van der Werf

Gerben is oprichter van PMP supervisor, het bedrijf achter de matching platforms commissarisvinden.nl en NVTZ Zoek+Vind. Voordat hij PMP oprichtte, studeerde Gerben cum laude af aan de TU Delft en deed hij ervaring op in binnen- en buitenland bij bedrijven als ThyssenKrupp en Motek Medical.

Hilde Duyx

Hoofd communicatie

Hilde Duyx

Hilde studeerde Engelse Taal en Cultuur en Book & Publishing aan de Universiteit Leiden en specialiseerde zich daarna in de bedrijfsjournalistiek. Ze werkte tien jaar bij Maters & Hermsen als (eind)redacteur en hoofddocent. Hilde heeft veel ervaring als journalist en communicatieadviseur voor verschillende organisaties, waaronder meerdere financiële instellingen.

Frans van der Storm

Profielexpert

Frans van der Storm

Frans heeft zowel buiten als binnen de overheid ruime management- en advieservaring. Na zijn postdoc change management werkt hij sinds 2006 als zelfstandig organisatieadviseur, gespecialiseerd in beroepsethiek voor professionals en governance. Frans vervult daarnaast veel bestuurlijke nevenfuncties, zoals bij Natuurmonumenten.

Marjolein de Jong

Marketing adviseur

Marjolein de Jong

Marjolein heeft een bachelor Media & Entertainment in Haarlem gevolgd. Hierna heeft ze besloten om zich te specialiseren in marketing en heeft ze een master Marketing & Management in Boedapest afgerond. Ze heeft ervaring in zowel de B2B als in de B2C markt bij bedrijven als Microsoft en Zanders. Marjolein houdt ervan om zich de nieuwste marketingtechnieken eigen te maken en zet die graag in voor PMP.

Julia Zwarthoed

Digital Designer

Julia Zwarthoed

Julia studeert multimedia communicatie en design op de hogeschool in Amsterdam. Nadat ze haar stage succesvol heeft afgerond bij PMP leek het voor beide partijen een logische stap om deze samenwerking voort te zetten. Ze zal al haar opgedane kennis en creativiteit inzetten om de uitingen van PMP goed vorm te geven.

Paul Boekholt

Full Stack Developer

Paul Boekholt

Paul heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en onderhouden van digitale platforms, onder meer voor de zorg en voor de HRM branche. Paul zet zijn expertise in voor PMP zowel voor de functionaliteit, als voor de online veiligheid van het platform.

Ysbrand van der Werf

Ambassadeur

Ysbrand van der Werf

Ysbrand is een ervaren commissaris en ondernemer. De door hem opgerichte bedrijvengroep ‘IBAS groep’ groeide al snel uit tot toonaangevend op het raakvlak van ICT en organisatieadvies, voordat het in 2006 overging naar Ordina. Door de tijd heen is hij bij verschillende bedrijven voorzitter van de RvC geweest en voorzitter van stichtingsbesturen. Ysbrand is nog altijd een klankbord voor organisaties en actief als commissaris.

Peter van der Velden

Raad van Advies

Peter van der Velden

Na zijn studie bedrijfseconomie richtte Peter zich op de marketing & sales bij verschillende soorten bedrijven. Hij werkt voor zowel kleine, middelgrote als grote organisaties, in binnen en buitenland, in onder meer de telecom, grafi-media, financiële sector en chemie. Hij is zeer ervaren in het opstellen van realistische en motiverende doelstellingen, een gedegen commerciële strategie en het samenstellen van sterke teams.

Boudewijn Baud

Raad van Advies

Boudewijn Baud

Boudewijn heeft meer dan twintig jaar ervaring in de ontwikkeling en implementatie van strategie en organisatie op topniveau. Sinds 2009 richt hij zich, naast professionele organisaties, op jonge, snelgroeiende bedrijven, waarbij hij zijn kennis van management, innovatie en leiderschap inzet. Hiervoor was hij jarenlang lid van de Directie van Fokker Space en vervolgens van Achmea/Zilveren Kruis en MAPPER Lithography.